Yiğit Şardan Fatih Terim - Son Dakika Galatasaray Baskan Adayi Yigit Sardan Dan Fatih Terim Ve Arda Turan Aciklamasi Atiba Sayfa 6 - Sportif yönetici durumu ile ilgili 'galatasaray'da sportif yönetici görecek miyiz?' formunda sorulan soruya da karşılık veren şardan, evet cevabını verdi.

Yiğit Şardan Fatih Terim - Son Dakika Galatasaray Baskan Adayi Yigit Sardan Dan Fatih Terim Ve Arda Turan Aciklamasi Atiba Sayfa 6 - Sportif yönetici durumu ile ilgili 'galatasaray'da sportif yönetici görecek miyiz?' formunda sorulan soruya da karşılık veren şardan, evet cevabını verdi.. Smart spor'a konuşan yiğit şardan, fatih terim teknik direktör olduğu sürece bizim sözleşmeli bir çalışanımızdır. Şardan fatih terim sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Yiğit şardan diğer başkan adaylarının 'a planımız da b planımız da fatih terim' sözlerinin tecrübeli hoca üzerinden prim yapma çabası olduğunu söyledi. Ben başkan olacaksam beni değerlendirsinler. Galatasaray başkan adaylarından yiğit şardan, fatih terim'in seçim malzemesi yapılmasına tepki göstererek, 19 haziran galatasaray'da başkanlık 5 rakibiyle birlikte 19 haziran'da sarı kırmızılıların başkanı seçilebilmek için yarışacak olan yiğit şardan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle

Smart spor'a konuşan yiğit şardan, fatih terim teknik direktör olduğu sürece bizim sözleşmeli bir çalışanımızdır. Yiğit şardan, galatasaray'ı da satar söylemine ise galatasaray kulübü'nü değil, sadece şirketlerini satabilirsiniz. Yiğit şardan diğer başkan adaylarının 'a planımız da b planımız da fatih terim' sözlerinin tecrübeli hoca üzerinden prim yapma çabası olduğunu söyledi. Bu fatih terim konusu seçimin ana maddesi oldu. Yiğit şardan ayrıca mevcut yönetimde görev alan ve kendi listesinde de bulunan abdurrahim albayrak'ın seçimin kazanılması durumunda ikinci başkan olacağını ifade etti.

Rcrlrn1nrkbeqm
Rcrlrn1nrkbeqm from i4.hurimg.com
Bu da talihsiz bir durum. Eğer bir hoca ile yönetime gelirseniz bilin ki o hocayı siz bir daha yönetemezsiniz. dedi. Şardan'ın listesinde bulunan serkan sevim, fatih terim gelir özür diler yanlış anlaşıldım diye konuşursa, biz de yapıcı konuşmalar yapabiliriz. Smart spor'a konuşan yiğit şardan, fatih terim teknik direktör olduğu sürece bizim sözleşmeli bir çalışanımızdır. Hiçbir projesi yok,geçmiş yönetimlerde başarısı yok,cemal nalga skandalı var. Yiğit şardan da takımı mutlaka yabancı bir. Galatasaray başkan adaylarından yiğit şardan, foxtv'de yayınlanan çalar saat programının konuğu oldu. Yiğit şardan, hürriyet ve sözcü gazetesi'ne.

43 yaşında galatasaray'a aday olduğunu ama tecrübeli olmadığını belirten teknik direktör fatih terim ile ilgili de açıklamalarda bulunan şardan, şu an bir seçime gittiğini ve bunun bir teknik direktör seçimi olmadığını vurgulayarak.

Galatasaray başkan adaylarından yiğit şardan foxtv'de yayınlanan çalar saat programının konuğu oldu. Galatasaray spor kulübü başkan adaylarından yiğit şardan adaylık başvurusunu yapmasının ardından ilk kez bir canlı yayına çıkarak projelerini anlattı. Ben kendi ayaklarımın üstünde başkanlığa giderim. Şardan fatih terim sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Galatasaray'ın en önemli makamı galatasaray başkanlık makamıdır sözleriyle bu durumu açıkça belirtti. Ben başkan olacaksam beni değerlendirsinler. Biz başkanlık seçimine gidiyoruz, teknik direktörlük seçimine değil. Bu fatih terim konusu seçimin ana maddesi oldu. Hiçbir projesi yok,geçmiş yönetimlerde başarısı yok,cemal nalga skandalı var. Yiğit şardan diğer başkan adaylarının 'a planımız da b planımız da fatih terim' sözlerinin tecrübeli hoca üzerinden prim yapma çabası olduğunu söyledi. Galatasaray başkan adayı yiğit şardan, fatih terim'in seçim malzemesi yapılmasına tepki gösterdi. Yiğit şardan, galatasaray'ı da satar söylemine ise galatasaray kulübü'nü değil, sadece şirketlerini satabilirsiniz. Eğer bir hoca ile yönetime gelirseniz bilin ki o hocayı siz bir daha yönetemezsiniz. dedi.

Açıkçası ben en son aday olduğum için, zaten baskılardan dolayı aday oldum. Yiğit şardan da takımı mutlaka yabancı bir. Fatih terim & transfer i galatasaray. Fatih hoca hem teknik direktör hem divan kurulu üyesi. Galatasaray spor kulübü başkanlığı için aday olan yiğit şardan'ın herkes fatih terim ile çalışacağını söylüyor ama acaba terim onlarla çalışacak mı? sözlerine de cevap veren burak elmas, etik çerçeveler doğrultusunda kendisiyle şu ana kadar bir görüşmem olmadı.

Mehmet Ayan Yigit Sardan Kazandigi Zaman Fatih Terim Yok Youtube
Mehmet Ayan Yigit Sardan Kazandigi Zaman Fatih Terim Yok Youtube from i.ytimg.com
Yiğit şardan diğer başkan adaylarının 'a planımız da b planımız da fatih terim' sözlerinin tecrübeli hoca üzerinden prim yapma çabası olduğunu söyledi. Galatasaray'ın en önemli makamı galatasaray başkanlık makamıdır sözleriyle bu durumu açıkça belirtti. 19 haziran'da başkanlık seçimine gidiyoruz. Şardan, fatih terim konusunda ne olumlu ne olumsuz durumda olduklarını söyledi ve buna seçimden sonra karar vereceklerini ifade etti. Galatasaray spor kulübü başkan adaylarından yiğit şardan adaylık başvurusunu yapmasının ardından ilk kez bir canlı yayına çıkarak projelerini anlattı. Yiğit şardan, galatasaray'da neyi değişiklik yapmak istiyorsunuz sorusuna şu an 58 yaşındayım, 43 yaşlarında aday olmuştum fakat bu kadar deneyimli değildim. Şardan fatih terim sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Galatasaray başkan adaylarından yiğit şardan, foxtv'de yayınlanan çalar saat programının konuğu oldu.

Şardan'ın listesinde bulunan serkan sevim, fatih terim gelir özür diler yanlış anlaşıldım diye konuşursa, biz de yapıcı konuşmalar yapabiliriz.

Galatasaray başkan adaylarından yiğit şardan foxtv'de yayınlanan çalar saat programının konuğu oldu. Yiğit şardan, hürriyet ve sözcü gazetesi'ne. Yiğit şardan diğer başkan adaylarının 'a planımız da b planımız da fatih terim' sözlerinin tecrübeli hoca üzerinden prim yapma çabası olduğunu söyledi. Galatasaray'ın en önemli makamı galatasaray başkanlık makamıdır sözleriyle bu durumu açıkça belirtti. Şardan'ın listesinde bulunan serkan sevim, fatih terim gelir özür diler yanlış anlaşıldım diye konuşursa, biz de yapıcı konuşmalar yapabiliriz. Ben kendi ayaklarımın üstünde başkanlığa giderim. 43 yaşında galatasaray'a aday olduğunu ama tecrübeli olmadığını belirten teknik direktör fatih terim ile ilgili de açıklamalarda bulunan şardan, şu an bir seçime gittiğini ve bunun bir teknik direktör seçimi olmadığını vurgulayarak. Bu fatih terim konusu seçimin ana maddesi oldu. Şardan'ın listesinde bulunan serkan sevim, fatih terim gelir özür diler yanlış anlaşıldım diye konuşursa, biz de yapıcı konuşmalar yapabiliriz. Biz başkanlık seçimine gidiyoruz, teknik direktörlük seçimine değil. Yiğit şardan da takımı mutlaka yabancı bir. Galatasaray başkan adaylarından yiğit şardan foxtv'de yayınlanan çalar saat programının konuğu oldu. Fatih terim sorusuna dikkat çeken bir yanıt veren şardan, fatih terim'in paçalarına tutunarak seçilmeye çalışan arkadaşlarımız var.

Galatasaray lider adaylarından yiğit şardan, fatih terim konusunda gelen soruya karşılık verdi. Yiğit şardan seçilirse fatih terim'le çalışır mi? Galatasaray başkan adaylarından yiğit şardan, fatih terim'in seçim malzemesi yapılmasına tepki göstererek, 19 haziran galatasaray'da başkanlık 5 rakibiyle birlikte 19 haziran'da sarı kırmızılıların başkanı seçilebilmek için yarışacak olan yiğit şardan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle Yiğit şardan da takımı mutlaka yabancı bir. Fatih terim ile ilgili soruya, şu anda bir seçime gidiyorum sadece bu bir teknik yönetici seçimi değil.

Mehmet Ayan Yigit Sardan Kazandigi Zaman Fatih Terim Yok Youtube
Mehmet Ayan Yigit Sardan Kazandigi Zaman Fatih Terim Yok Youtube from i.ytimg.com
Bu da talihsiz bir durum. Fatih terim ile ilgili soruya, şu anda bir seçime gidiyorum sadece bu bir teknik yönetici seçimi değil. 43 yaşında galatasaray'a aday olduğunu ama tecrübeli olmadığını belirten teknik direktör fatih terim ile ilgili de açıklamalarda bulunan şardan, şu an bir seçime gittiğini ve bunun bir teknik direktör seçimi olmadığını vurgulayarak. Fatih hoca hem teknik direktör hem divan kurulu üyesi. Fatih terim konusu seçimin ana konusu oldu. Yiğit şardan, galatasaray'da neyi değişiklik yapmak istiyorsunuz sorusuna şu an 58 yaşındayım, 43 yaşlarında aday olmuştum fakat bu kadar deneyimli değildim. Hiçbir projesi yok,geçmiş yönetimlerde başarısı yok,cemal nalga skandalı var. Biz başkanlık seçimine gidiyoruz, teknik direktörlük seçimine değil.

Yiğit şardan da takımı mutlaka yabancı bir.

Yiğit şardan diğer başkan adaylarının 'a planımız da b planımız da fatih terim' sözlerinin tecrübeli hoca üzerinden prim yapma çabası olduğunu söyledi. Yiğit şardan, hürriyet ve sözcü gazetesi'ne. 19 haziran'da başkanlık seçimine gidiyoruz. Fatih terim'i tanırım, gördüğümde sohbet ederim. Galatasaray başkan adaylarından yiğit şardan, foxtv'de yayınlanan çalar saat programının konuğu oldu. Eşref hamamcıoğlu ve yiğit şardan, seçimi kazanmaları halinde fatih terim ile görüşeceklerini aktardı. Şardan'ın listesinde bulunan serkan sevim, fatih terim gelir özür diler yanlış anlaşıldım diye konuşursa, biz de yapıcı konuşmalar yapabiliriz. Yiğit şardan seçilirse fatih terim'le çalışır mi? Fox tv'de yayınlanan i̇smail küçükkaya ile çalar saat programına konuk olan yiğit şardan'ın açıklamaları şu şekilde oldu. Yiğit şardan, galatasaray'da neyi değişiklik yapmak istiyorsunuz sorusuna şu an 58 yaşındayım, 43 yaşlarında aday olmuştum fakat bu kadar deneyimli değildim. Şardan fatih terim sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Fatih terim & transfer i galatasaray. Galatasaray spor kulübü başkan adaylarından yiğit şardan adaylık başvurusunu yapmasının ardından ilk kez bir canlı yayına çıkarak projelerini anlattı.

Yiğit şardan, d smart'ta melih gümüşbıçak'ın sorularını yanıtladı yiğit şardan. Yiğit şardan, listesinde bulunan abdurrahim albayrak ile ilgili ise bu insan bu kulübün futbol şubesi yönetmiş ve iyi işler yapmış ona başarısız demek yanlış olur.

Posting Komentar

0 Komentar